Volt (Bolt)

2009.07.26. 14:42

Aranyos Disney-road movie, csak ajánlani tudom.

   

A történet röviden annyi, hogy Bolt (miért kellett magyarítani a nevét?) egy szuperkutya, aki hétről hétre megmenti gazdáját a gonosztól - a vásznon, csak erről ő nem tud. Szerencsétlen véletleneknek köszönhetően kénytelen átszelni az országot, amelyben társai is akadnak.

- What is this red liquid coming from my paw? 
- It's called blood, hero! 
- Do I need it? 
- Yes, so if you want to keep it inside your body, where it belongs, you should stop jumping off trucks doing eighty on the interstate!

Bolt és a hörcsög, Rhino nagyon jó karakter, viszont Mittens a macska nem elég kidolgozott. Azért az a rész nagyon ott van, mikor Bolt fokozatosan ráébred, hogy egyáltalán nincsenek szuperképességei és ő valójában csak egy színész (Truman show). Mégis hűséges és megkeresi Penny-t. Mittens pedig macska létére megtanítja az alapvető kutya-dolgokra (kutya-macska barátság?).

- Look, I'm gonna let you in on a little secret, okay? A little-known cat secret. You know why we hate dogs? 'Cause we wanna be dogs! We have dog complexes.

Nem is vártam mást a film végére mint a nagy egymásra találást. Kiszámítható volt, de ettől még tetszett.

Értékelésem: 7/10

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyandras.blog.hu/api/trackback/id/tr261257392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása