Secret Girlfriend - 1. évad

2009.11.20. 23:27

Belső nézetes sorozat, ilyet eddig még nem láttam. Az egyetemi életről szól, a Comedy Centralon ment, túl rossz nem lehet. NEM BIZONY! Minden rész 2 sztoriból áll, összesen 6 rész az évad, de már várom a következőt.

Phil és Sam két k. nagy arc. Tipikusan az egyetemet befejezni nem akaró/nem tudó fajtából. Mandy az ex-barátnő irritáló, Jessica (aki ugye a Secret Girlfriend) viszont nagyon helyes csaj. És akkor még ott van Martina, a szomszéd.

Minden rész pörög, nincs 1 perc pihenés sem, használnak mindenféle fiatalos cuccokat (blog, almás telefon, fácse), nem hiába ők a célcsoport. Nem országos tévén megy, néha van kisípolás, de a szövegkörnyezetből úgyis minden kiderül. Ami kicsit zavart, hogy néha "hozzám" kellett szólni, hogy érezzem, hogy a jelenetben "vagyok". Na meg ugye nem szólalok meg egyáltalán.

A magyar feliratok készítése még úgy látom folyamatban van, de a szlenget kivéve nem bonyolult nyelvezetű, simán élvezhető, én is felirat nélkül néztem végig. Az eredetisége (és a belinkelt képek) miatt legyen mondjuk 9/10.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyandras.blog.hu/api/trackback/id/tr811540903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása