Szuperkupa, Adebayor

2009.07.18. 21:31

A B-csapatnak is sikerült legyőzni a Honvédot. Az első félidőben Takács annyit szerencsétlenkedett, hogy ott talán lett volna keresnivaló, de 0-0 volt a félidő nem túl nagy iram mellett. Rezes kezd végre az elvárásoknak megfelelni, voltak jó húzásai. Coulibaly tényleg jó felépítésű csatár, de azon az egy lövésen túl sokat nem mutatott. Elfogult vagyok, ezért a kiállításig szerintem fej-fej volt a meccs, de Boborjánnak abban igaza van, hogy a Benjamin becsúszása meghatározó volt. Utána már csak Loki-helyzetek, végül a Gattuso-hasonmás Czanik adott egy gólpasszt a cserecsatár Szilágyinak, aki bevágta, nem tökölt. Volt még egy Honvéd-lesgól, más említésre méltó már nem történt. Talán annyi még, hogy azt a szerencsétlenkedést ami az éremátadásánál zajlott, rossz volt nézni. Hogy ki kivel fogjon kezet...

Végetért az Adebayor körüli szenvedés. Végre. Ahogy a Főnököt ismerjük, nem hiszem hogy jön új csatár. Chamak sem győzőtt meg a videók alapján. Talán Huntelaar. Vela megérdemelné már végre az esélyt. Eladnánk még Senderost, jönne egy vkp. és kész. 

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyandras.blog.hu/api/trackback/id/tr211253777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása