Loki - Levszki Szófia 2-0

2009.08.25. 16:30

Ez volt az első idegenbeli Loki-meccs, amin voltam, azt kell hogy mondjam, soha jobbkor. A hangulat pazar, remek gólok, továbbjutás, mi kell még?

Azért aki vonattal megy, egy fél napos(!) elfogaltságra készüljön fel, mert hajnali háromnegyed 4-re ért haza a vonat a meccs után. (Fél 1-kor indultunk, kocsival ilyenkor már félúton jártak.) Ennyi idő után a vonat ülései fáradtan, hazafele igencsak kemények...

A sorsolásról annyit, hogy én nem örülök. Kaphattunk volna igazi nagy csapatot (ez a Liverpool nem az), mint a Chelsea, ManUtd, Real, Barca, Juve, Inter, Milan, netán az Arsenal (bilibe ér a kezem), vagy olyat aki ellen itthon 1 pontra reális esélyünk lenne. Sebaj, innentől minden perc ajándék.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyandras.blog.hu/api/trackback/id/tr701332253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása