Glee 1x04-ig

2009.09.28. 22:32

Hú, ez engem berántott, már alig várom a következő részeket!

  

Melyik sorozatban tudod még elképzelni, hogy táncol a focicsapat? Ráadásul Beyoncé-re?

Lelőheted a poént alant, de inkább nézd meg az teljes részeket. Innentől spoilerekkel.

   

A baba-projektben kiszámítható volt, hogy honnan akarja Will felesége megszerezni a kicsit, de hogy ki az apja az engem is meglepett.

Arra azért kíváncsi vagyok, hogy Rachel meddig különcködik. Na és mikor jönnek össze Finn-nel. Ja és mikor szakítanak és megy vissza Finn Quinn-hez.

Finn könyvtáras idézete azért odabasz:

Check this out. I got this at the school library. Did you know you can just borrow books from there? All of them. Except for the encyclopedias, but...

Nézze meg ezt. Az iskolai könyvtárból szereztem. Tudta, hogy kölcsönözhet onnan könyveket? Bármelyiket. Leszámítva az enciklopédiákat, de... (cat + jittike fordítása)

Ami zavar, hogy a zenés betéteknél a stúdióhang van a jeleneteknek alávágva, az első részben még rendesen dolgozott a hangtechnikus, DVD-re hátha kijavítják. (Persze nem.)

Miután megvan a teljes 22 részes berendelés, így lesz még bőven szórakozás.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyandras.blog.hu/api/trackback/id/tr871414226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása