Balaton Sound 0. nap

2009.07.08. 20:43

Úgy tartja a mondás, hogy nincs olyan szekér, amelyre ne férne még egy villa széna. Aki ezt kitalálta, az még biztosan nem próbált táskát pakolni sátorozáshoz. Tervezett cucc harmada itthon marad és még így is necces a hely. 3.45-ös ébredés befigyel, cserébe nem kell átszállni és fél 12-re Zamárdiban leszünk. Ha tényleg ott leszek Carl Cox-on, akkor egy 24 órás maratonnal indítok. Közben még meeting Josh-ékkal, hosszú nap(ok)nak nézek elébe. Liveblogot meg twittelést nem ígérek, talán néha 1 poszt alakul majd...

Ui.: Még mindig várom az első kommentelőt! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyandras.blog.hu/api/trackback/id/tr51235035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a katona fehérben 2009.07.08. 21:01:22

Na ez se frusztrál már tovább.

Nagy család 2009.07.10. 15:52:20

Ahogy az élő adást figyeljük,az eső sem tett jót a hangulatnak.Olyan mondás is van,hogy gyenge kezdés után erős visszaesés következik,amit nem kivánunk egyetlen fesztiválozónak sem.Talán a meeting Josh-ékkal feldobta egy kicsit a hangulatot.Várjuk a Balaton Sond 1.nap bejegyzést.Üdv A Nagy család.
süti beállítások módosítása